Om oss

Totalentreprenör

Ny planlösning/ Ombyggnation

Önskar ni ändra planlösning? Våra erfarna snickare hjälper er att hitta lösningar för vad som är möjligt och hur vi på smidigaste sätt kan hjälpa er med ert byggprojekt. Vid behov tar vi hjälp av konstruktör och/eller arkitekt. 

Renoveringar

Vi renoverar lägenheter, villor, sommarboenden allt efter era önskemål, allt från enstaka rum till totalrenoveringar. 

Tillbyggnation

Känner du att villan är för liten eller lägenheten för dåligt planerad, byt inte - bygg till eller bygg om.
Vi hjälper dig från första mötet fram till att allt är klart med alla handlingar och arbeten i projektet, givetvis utfört av fackfolk.

Nybyggnation

Vi håller i totalentreprenader från mark till nyckelfärdigt objekt, vi skräddarsyr om ni vill ha det i lösvirke eller så reser vi modulhus allt efter era önskemål. 

Önskas arkitekthjälp eller trädgårdsplanering hjälper vi er med det också. 

Kök

Vi hjälper er med ert nya kök, vi erbjuder en helhetslösning från projektering till färdigt kök inklusive El, VVS samt målning, givetvis med behöriga fackmän. Vi har ett samarbete med ett flertal köksleverantörer och installerar deras kök och inredningar. Vi monterar givetvis alla typer av kök beroende på era önskemål. 

Pool

Nybyggnation och renovering av pooler oavsett om det är en kakel eller linerpool, vi hjälper er med att förverkliga era pooldrömmar.

Vi besitter stor kunskap inom företaget i och med vårt systerbolag Europools med en långvarig erfarenhet av poolbyggen. Vi kan erbjuda totallösningar med pool, trall poolhus och yttre miljöer anpassade efter era förutsättningar. Se även: www.europools.se